Курочка приготована на решітці в духовці. Недооцінений рецепт хрусткої скоринки

3

Хочу представити до вашої уваги запечені стегенця в духовці на решітці. За даним рецептом вони виходять дуже смачними і з хрусткою, красивою скоринкою. При цьому на їх приготування у вас піде мінімум зусиль, а результат буде коштувати того. До речі, дані запечені стегенця дуже смачні, як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Нам знадобиться:

  • стегенця 2 шт.
  • майонез 50 мл
  • сіль щіпка.
  • часник 2 зубчики
  • подрібнений коріандр пару щіпок.
  • червоний мелений перець за смаком.
  • подрібнений імбир 0.5 ч. Л.

Покроковий рецепт приготування курки на решітці в духовці

Для початку підготуємо стегенця і натремо їх невеликою кількістю солі. До речі, бажано це зробити навіть під шкіркою.

Тепер же нам необхідно буде приготувати соус. Для цього в майонез додамо червоний мелений перець, коріандр, подрібнений часник на дрібній тертці, а також імбир (у мене він порошкоподібний).

Далі все ретельно змішуємо.

Тепер приготованим соусом змащуємо стегенця з усіх боків і потім залишаємо м’ясо маринуватися приблизно на пару годин.

Далі мариновані стегенця відправляємо на решітку в духовку. При цьому під грати необхідно буде поставити будь-якої деко, щоб витоплюваного жиру було куди стікати.

Випікаємо м’ясо приблизно близько 50-60 хвилин при температурі 200 градусів.

Після закінчення часу виймаємо стегенця з духовки і подаємо, як самостійне блюдо, або з гарніром. Приємного апетиту!